Nordiska lagermontage

Vi drivs av kundservice och hög kvalitet.

Nordiska Lagermontage tillhandahålla montagetjänster och produkter av högsta kvalitet till kunder i Sverige.
Bakgrund

Vår historia.

Nordiska Lagermontage AB grundades 2010 i Göteborg av Mikael och Henrik för möjligheten att kunna utveckla och förfina vår huvudtjänst inom montage och service av lagerinredningar.

Två man växte snabbt till tio och idag så har vi åtta heltidsanställda montörer som sträcker sig från Skåneregionen till Skaraborgsregionen. Bolaget drivs än idag av grundarna Mikael och Henrik som satsar på kraftig tillväxt och vi ser positivt på framtiden.

Internt jobbar vi hårt med att utveckla vårt eget arbete, målet är alltid att öka kundnyttan. Vi har med åren skaffat oss starka och pålitliga samarbetspartners som innebär att vi kan erbjuda både produkter i form av lagerinredningar samt montagekraft.
10 anställda
totalt 100 Års erfarenhet av Lagerinredningar
Grundades år 2010
MILJÖPOLICY

"Vi värnar om miljön"

Vi strävar alltid efter att minimera antalet resor och planera dagens verksamhet geografiskt korrekt för att undvika onödiga resor. Vi använder så lite miljöfarliga ämnen som möjligt. Vi strävar efter att använda miljömärkta produkter i verksamheten. Vi återvinner och sopsorterar och tar hand om allt miljöfarligt avfall på ett korrekt sätt. Vi arbetar för att minska våra transporter av material genom att noggrant planera våra lastningar så att vi får så lite turer som möjligt.

Vi kan lager och hjälper dig att identifiera dina behov.

Vill du bolla tankar och få förslag på vad vi har att erbjuda?